Wednesday, November 9, 2011

::blogs teman saya di kala sunyi..=)::

Assalamualaikum...

hai semua.. hope korang semua sihat-sihat belaka ea...
terasa saya banyak menggunakan perkataan "aq" dalam post yang lepas-lepas..
tengah stress time tu.. so,jadi la manusia yang tak sedar diri kejap..

hari ni terasa sunyi je..
sebab anak saudara ku dah alik umah mama dia..
so.. aq tak ada kawan nak ajak gurau.. dan teman untuk mengacau...
kehadiran anak saudara ku di rumah membuat kan rumah sangat riuh rendah,,,
biasala... aq dengan sikap nakal ku...
kebiasaannya.. aq akan mengusik si kecil yang bernama aimi nabila..
di mana.. die sangat takotkan kucing...
maka,dengan itu,aq akan mengambil kucing tu dan bagi dekat dia..
dia mesti melalak sampai jiran aq tanya..
aimi sakit ke,demam ke,ke die jatuh.... padahal...
aq sebagai "mak ngah" nya yang buat die menagis sampai rumah nak pecah..

semenjak die balik semalam.. rumah ku kembali sunyi...
yolah,semua adikku sekolah.. mak gan abahku pulak keje,,
so,tinggal aq berdua dengan adik aq yang study dekat UITM..
adik ku tu lelaki,so,kat rumah kejenya men games je tak berhenti-henti...
aq pulak kejenya duduk dalam bilik sahaja...
so.. memang terasa sangat sunyi la hidupku..
nak keluar teman ku pulak keje..  so.. tak da la kawan nak ajak keluar..
hihihihihi..^_^

jadi kesempatan yang ada.. aq habiskan dengan baca blogs orang lain...
sebab blogger-blogger rajin menampilkan isu-isu semasa..
so,boleh la dapat info dari blogger-blogger lain..
ucapan terima kasih dekat semua blogger sebab korang rajin menaip isu-isu semasa..
tanpa anda sunyi la dunia blogs ini...
hehehehe..=)

p/s: semoga dunia blogs akan terus berkembang.

p/s: semoga si gemuk akan segera sembuh dari sakit dan sentiasa tenang dan tabah mengharungi hari-hari yang mendatang,,, sayang awak sangat-sangat..

3 comments:

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

    ReplyDelete